perjantai 22. syyskuuta 2017

Jäljennostoa ja pikku jälki

Keskiviikkona käytiin mökillä pihahommissa, joten täytyihän se samalla reissulla tehdä pieni jälki harjoitus Särmälle.
Saman tyylinen jäljennosto harjoitus kun edellisellä kerralla, mutta tällä kertaa selvästi väljemmin (eli tyhjää jälkien välissä) ja nostoja kaikkiaan kuusi kappaletta.
Ensimmäinen nostolla takajälki kiinnosti kovasti, sekä juuri alueelta poistuneet vieraat koirat. Rauhallinen odotus kuitenkin palkittiin ja lopulta Särmä nosti jäljen oikeaan suuntaan ja löysi sukan noin 15 askeleen päästä.
Seuraavat jäljet nousivat mallikaasti, mutta esineen/palkan löytyminen ei ole huippu kivaa, vaan jälkeä pitäisi saada jatkaa. Viimeisen noston olin onneksi tehnyt "pitkänä" eli esineen joka oli jäljennostopaikasta noin 10 askeleen päässä Särmä sai jatkaa jälkeä esineen jälkeen noin 50 m josta löytyikin sitten iltaruoka.

Seuraaville jäljille on ehdottamasti saatava vieraita ihmisiä jälkien päähän, joiden uskon olevan Särmälle "The" palkka, ruuan sijaan.
Tavoitteena olisi saada lisää "intoa" tuohon jäljen ajoon tämän syksyn aikana, jotta ensi keväänä jäljennosto olisi siinä vaiheessa, että voisimme alkaa harjoittelemaan jäljenilmaisua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti