perjantai 22. syyskuuta 2017

Pentukoulua ja seuraamista

Tämän viikon tottistreeneissä aloitettiin seuraamisen harjoittelu.
Katsekontaktiharjoituksia en ollut tehnyt Särmän kanssa kuin muutamia harvoja kertoja. Särmä pääsi tiistaina hyvin katsekontaktista jyvälle, vaikka olikin kurssilla todella uninen. Kotona kontakti alkoi sujumaan niin mallikaasti, että teimme toistoja useilla alustoilla ja paikoilla heti seuraavina iltoina. Nyt katsekontaktia tarjotaan joka tilaanteeseen, joten ei ollut kiire sen opettelussa.

Pihalla olemme nyt aloittaneet ns. peruuttaen katsekontaktin harjoittelun palkkaus on kuitenkin vielä Särmän luo eikä "iholta". Selvästi kävely ja syöminen onkin haastavampi harjoitus, mutta todella hyvin tämäkin on lähtenyt sujumaan ja nyt ollaan tehty toistoja jo lenkilläkin. Kurua olen käyttänyt harjoituskappaleena tuohon "iholta" palkkaukseen, jotta saan omat liikeradat paremmaksi, ennenkuin Särmän kanssa päästään tähän vaiheeseen. Onhan se helppoa kun voi vanhaa rouvaa käyttää omistajan harjoitteluun.

Pentukurssilla tehtiin sitten sisätiloissa luopumisharjoittelua, joka sujui kerrassaan loistavasti. Särmän oli yllättävän helppo luopua paikalla muista pennuista, sen sijaan peilissä näkyneestä kuvasta en saanut kertaakaan luopumista alle 3 sekunnin. Uskon, että luopumiseen yhdistetty sanakin alkoi painumaan mieleen, kun illan aikana saatiin varmaan 100 loistavaa luopumista...lopulta se oli emäntä, jonka keskittyminen alkoi treenin edetessä herpaantua pennun sijaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti